Edgar Davids valt omver van Rode Duivel: "Hij is echt ongelofelijk!"

Edgar Davids valt omver van Rode Duivel:
Zondag 16 juni 2024 - 16:00   I   door Redactie

Edgar Davids is onder de indruk van Jérémy Doku. Nog meer onder de indruk is de oud-international van Oranje echter van Kevin De Bruyne. Hij wordt de sleutelspeler bij de Rode Duivels op het EK.

“De Bruyne is ongelofelijk”, zegt Davids in Het Nieuwsblad. “Dat had ik al in de gaten vanaf het moment dat ik hem voor het eerst zag spelen. Met zo iemand op het veld kunnen staan, moet heerlijk zijn. Als speler zou ik het geweldig gevonden hebben keihard te werken om hem zo veel mogelijk vrijheid te geven."

"De Bruyne is iemand die zich in de voetbalgeschiedenis gespeeld heeft", gaat Davids voort. "Hij heeft al zoveel gewonnen en speelt al jarenlang op zo’n hoog niveau. Welke andere Belgische voetballer kan dat zeggen? Misschien dat Doku dat ook nog kan neerzetten, maar hij is een ander type speler.”

Diki

“België heeft talent, met Diki, Duko… Hoe heet hij ook weer? Doku, juist! Als je tegen hem staat, is het afzien tegen zijn loopacties, maar Nederland heeft ook zulke spelers. We staan op de FIFA-ranking in elkaars buurt, dus ik denk dat we een gelijkaardig niveau hebben. Al maakt dat niet veel uit op zo’n groot toernooi", stelt Davids.

Poll: Denk je dat De Bruyne de Rode Duivels ver gaat brengen op het EK?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Edgar Davids  I  Jérémy Doku  I  Kevin De Bruyne

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024