'Virgil van Dijk wordt best betaalde verdediger ter wereld en verlaat Liverpool voor déze club'

'Virgil van Dijk wordt best betaalde verdediger ter wereld en verlaat Liverpool voor déze club'
Maandag 17 juni 2024 - 13:00   I   door Redactie

Het is nog steeds niet zeker waar de toekomst van Oranje-aanvoerder Virgil van Dijk ligt. De centrale verdediger van Liverpool heeft in Engeland nog steeds maar één jaar contract waardoor de kans nog steeds bestaat dat hij deze zomer op vertrekken staat. Volgens het Spaanse Marca is die kans nu iets groter geworden.

Zo meldt het dat de 32-jarige Van Dijk in de belangstelling staat van Al-Nassr, de ploeg van Cristiano Ronaldo. Naar verluidt zou er in Saudi-Arabië een erg riant voorstel op tafel liggen en zou de entourage van Van Dijk en de club zelf al onderhandeld hebben over een mogelijke tansfer.

Met de komst van Van Dijk hoopt de Saoedische club opnieuw mee te doen voor de landstitel. De ploeg van vedettes als Cristiano Ronaldo en Sadio Mané eindigde vorig seizoen op de tweede plaats. Met Van Dijk zou de club zijn verdediging met de nodige ervaring en maturiteit willen versterken.

Niet te weigeren

Dat de verdediger van Liverpool deze zomer naar het Midden-Oosten trekt, lijkt niet onbestaande. Volgens Marca zou het voorstel dat op tafel ligt voor Van Dijk een niet te weigeren aanbieding zijn. De sportkrant weet namelijk dat het van Van Dijk de best betaalde verdediger ter wereld zou maken.

Poll: Zou jij het begrijpen mocht Van Dijk voor Saoedi-Arabië kiezen?

TAGS  I  Virgil van Dijk  I  Liverpool  I  Al-Nassr

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024

woensdag 10 juli 2024

dinsdag 9 juli 2024