Kranten buizen twee Rode Duivels: "Gewoon niet goed genoeg"

Kranten buizen twee Rode Duivels:
Maandag 17 juni 2024 - 23:00   I   door Redactie

Echt hoge punten konden de kranten niet uitdelen na de dramatische avond tegen Slovakije op het EK. De Belgen gingen onderuit met 0-1 en spelen tegen Roemenië al met het mes op de keel.

Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad waren unaniem over wie helemaal door de mand viel: Orel Mangala. De middenvelder speelde niet veel bij Olympique Lyon en kon dat niet verstoppen. Hij zou ook vervangen worden. 

Zowel Het Laatste Nieuws als Het Nieuwsblad deelden een 4 uit. "Kreeg geel na een foute pass van Trossard. Nam in balbezit te weinig initiatief", schrijft HNB. HLN schrijft: "Kon een gebrek aan wedstrijdritme niet verbergen. Was bij Olympique Lyon geen basisspeler en dat liet zich gevoelen. Kwam vaak een stapje te laat. Werd na een uur terecht gewisseld."

Trossard

Het Nieuwsblad buisde ook Leandro Trossard met een 4 op 10. "Had beter moeten afwerken na gesukkel van de Slovaakse doelman. Kwam wel vaak aan de bal, maar was daarbij niet altijd even gelukkig in zijn acties. Niet goed", aldus de krant. Het Laatste Nieuws gaf Trossard nog nipt een voldoende met 5 op 10.

Poll: Terechte buizen voor deze twee?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Leandro Trossard  I  Orel Mangala

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024

woensdag 10 juli 2024

dinsdag 9 juli 2024