Megatransfer? 'Erik ten Hag eist deze Oranje-international bij Manchester United'

Megatransfer? 'Erik ten Hag eist deze Oranje-international bij Manchester United'
Donderdag 20 juni 2024 - 09:00   I   door Redactie

Joshua Zirkzee staat in de belangstelling van het Manchester United van Erik ten Hag, dat meldt The Athletic. Journalist David Ornstein maakt gewag van bovengemiddelde interesse van de Engelse topclub. Voor Zirkzee is het de zoveelste gegadigde die zich mengt in de strijd om zijn handtekening.

Volgens Ornstein zijn United en Bologna, de club van de Oranje-international, nog niet concreet met elkaar in gesprek, maar zou de interesse 'vergevorderd' zijn. Manchester United zou zo AC Milan te snel af willen zijn. Zij werden vorige week nog als meest concrete kandidaat gezien.

De 23-jarige spits kan deze zomer voor 40 miljoen euro worden opgepikt in Italië, dat is het bedrag dat in de vorm van een afkoopclausule in zijn contract is afgesproken. Toch meldt het Amerikaanse medium dat er nog heel wat hindernissen zullen ontstaan bij de deal. Zo zijn zijn salaris en de commissie voor zijn zaakwaarnemer nog twee grote factoren in de onderhandelingen.

Naast Erik ten Hag volgen ook AC Milan, maar ook Bayern München en Juventus de situatie van Zirkzee op de voet. Bij die laatste zou de jonge spits zich kunnen herenenigen met ex-trainer Thiago Motta. De Italiaanse-Braziliaan begon bij Bologna zowat gelijk met Zirkzee en is nu de nieuwe coach van Juventus.

Poll: Zou Zirkzee een goede versterking zijn voor Man United?

TAGS  I  Erik ten Hag  I  Manchester United  I  Joshua Zirkzee

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024

woensdag 10 juli 2024

dinsdag 9 juli 2024