Viktor Verhulst krijgt plots bakken kritiek: Dit is er gebeurd

Viktor Verhulst krijgt plots bakken kritiek: Dit is er gebeurd
Vrijdag 21 juni 2024 - 11:00   I   door Redactie

Maandag was Viktor Verhulst te gast in MidMid, het dagelijkse praatprogramma over het EK op Play 4. Vik deed een emotioneel betoog over de Rode Duivels en liet zijn frustraties de vrije loop na de nederlaag tegen Slovakije.

Viktor sprak als een fan, maar dat werd toch niet door iedereen gewaardeerd. De uitspraken van Viktor lokten flink wat kritiek uit bij de kijkers. Hij kreeg er op sociale media zwaar van langs. Sam Kerkhofs, de host van MidiMid, neemt het op X nu op voor Viktor.

"Voor de echte voetbalanalyses met (ex-)voetballers is er Sporza, voor een inkijk in het leven van een journalist op het EK is er Sjotcast en wij leggen met de voetbalavond neer op een luchtige manier. De passage van Viktor Verhulst heeft blijkbaar niemand onberoerd gelaten", begint Sam zijn betoog op X.

"Enkel echt positieve of echt negatieve reacties. You love him or you hate him. Hij pretendeert geen analist te zijn en spreekt als voetbalfan. Geen gemediatiseerde antwoorden, geen saaie uitleg of hidden agenda, maar een mening vanuit het hart. Wij zijn als hosts ook gewoon fans. Dat is het concept van MIDMID Meister. We nemen onszelf al niet te serieus, dus doe dat aub ook niet", benadrukt Sam. 

"Het kan lonen om eens te luisteren naar iemand die een andere mening heeft, zonder dat je daarom zelf van mening moet veranderen. Net zoals Viktor het recht heeft om iets te vinden over de Rode Duivels, hebben luisteraars het recht iets te vinden over sommige gasten. Het kan niet elke dag uw ding zijn. Ik ben dankbaar om ons elke dag op 1 te zien staan in de podcastlijst. Het bewijs dat het gesmaakt wordt en Twitter niet de wereld is. Er zijn genoeg shows en hosts waar niemand naar kijkt of een gevoel bij krijgt."

Poll: Vond jij de kritiek op Viktor terecht?

TAGS  I  Viktor Verhulst

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024

woensdag 10 juli 2024

dinsdag 9 juli 2024