Buitenlandse pers geniet van Rode Duivels op EK: “Hij was buitenaards!”

Buitenlandse pers geniet van Rode Duivels op EK: “Hij was buitenaards!”
Zaterdag 22 juni 2024 - 23:08   I   door Redactie

De Rode Duivels hebben zichzelf weer in het toernooi gespeeld op het EK. De buitenlandse pers is onder de indruk van de prestatie van de Belgen.

De Telegraaf: "De Belgen gaven vol gas en het duizelde de Roemenen van alle aanvalsgolven die zij over zich heen kregen. Het was indrukwekkend wat België in deze fase van de wedstrijd liet zien. Zo dominant speelde de ploeg van Tedesco met veel positiewisselingen, snelheid en power. De jonge buitenspeler Doku zorgde voortdurend voor dreiging en als Lukaku aan de bal kwam, gingen alle Roemeense alarmbellen rinkelen."

L'Equipe: "Onder leiding door terugkerende en beslissende spelers, leverden de sleutelspelers van Domenico Tedesco een vrij overtuigende prestatie, zoals Kevin De Bruyne, die aan het einde van de wedstrijd scoorde."

BBC: "België stond onder druk in groep E na het verlies in hun openingswedstrijd tegen Slowakije, maar reageerde met een uitstekende aanvallende prestatie om te laten zien waarom ze tot de favorieten in Duitsland behoren. In een magnifieke, kleurrijke sfeer zette Youri Tielemans hen al na 73 seconden op voorsprong en België creëerde daarna nog tal van andere kansen."

AS: "Alles is weer zoals aan het begin in groep E. België, geleid door een buitenaardse De Bruyne, reageerde op tijd om de trein naar de achtste finales te halen en won met 2-0 van Roemenië, de grote verrassing van de eerste dagen van het EK. De Belgische overwinning zorgt ervoor dat de stand gelijk blijft qua punten, wat leidt tot een spannende laatste speeldag."

Poll: Was jij onder de indruk van de Rode Duivels?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Roemenië

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024