ASV Geel verrast met "breaking news"

ASV Geel verrast met
Zondag 30 juni 2024 - 13:30   I   door Redactie

Na de overname door Voetbal24 en een jaar van onmisbare inzet, verlaat Algemeen Coördinator Dennis Peeters ASV Geel om voltijds elders aan de slag te gaan.

Het nieuws wordt op de officiële kanalen van Geel aangekondigd als "breaking news". Een nieuwe baas komt er dan ook niet iedere dag.

Dennis Peeters vertrekt, maar speelde een cruciale rol in het stroomlijnen van de organisatie. Voorzitter Fabian Morren bedankt Peeters: "Hij heeft de heropbouw van ASV Geel mee ingeluid."

De club heet Bart De Roover welkom als zijn opvolger. De Roover, 45 jaar en woonachtig in Vlimmeren, brengt een rijke voetbalachtergrond mee. Zo was hij zelf onder meer voetballer. "Het voetbaldiertje werd met de paplepel ingegeven" zegt hij op de clubwebsite.

Hij zal zich focussen op de niet-sportieve kant van de club, zoals horeca en evenementen. Hij kijkt uit naar zijn nieuwe rol. "Ik kijk er enorm hard naar uit om samen met alle vrijwilligers, medewerkers, supporters en sympathisanten iets moois uit te bouwen."

"Met Bart zetten we een nieuwe stap richting verdere professionalisering van de club", laat voorzitter Morren nog weten.

Poll: Verwacht jij veel van ASV Geel in de komende jaren?

TAGS  I  ASV Geel  I  Bart De Roover

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024