Drie weken voor de competitiestart: 'Anderlecht haalt meerdere versterkingen binnen'

Drie weken voor de competitiestart: 'Anderlecht haalt meerdere versterkingen binnen'
Zaterdag 06 juli 2024 - 16:00   I   door Redactie

Zeno Debast heeft Anderlecht een flinke som opgeleverd, mogelijk tot 21 miljoen euro, waarvan 16 miljoen euro gegarandeerd is. Met deze opbrengsten kan sportief directeur Jesper Fredberg noodzakelijke versterkingen aantrekken, vooral in de verdediging.

Volgens RTBF staat de defensie van Anderlecht voor een volledige metamorfose. Debast is vertrokken, Het huurcontract van Ludwig Augustinsson is afgelopen, Jan Vertonghen heeft nog geen beslissing genomen over zijn toekomst, Killian Sardella geniet interesse van andere clubs, en doelman Kasper Schmeichel is ook vertrokken.

Paars-wit hoopt dat Vertonghen blijft en Sardella verlengt, waardoor een verkoop van Sardella niet nodig is. Een verlengd verblijf van Augustinsson lijkt moeilijk vanwege zijn salaris, en Schmeichel wordt al met andere clubs in verband gebracht.

Fredberg moet dringend een nieuwe doelman en minstens één centrale verdediger aantrekken. Ook één à twee extra backs zijn noodzakelijk. Het beloven drukke dagen te worden voor de Deense CEO Sports, met het nieuwe seizoen dat over drie weken begint.

Poll: Heeft Anderlecht nood aan al deze versterkingen volgens jou?

TAGS  I  Anderlecht  I  Jesper Fredberg

maandag 15 juli 2024

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024