Kevin De Bruyne verlaat Manchester City: 'Dit wordt zijn vervanger'

Kevin De Bruyne verlaat Manchester City: 'Dit wordt zijn vervanger'
Zondag 07 juli 2024 - 13:00   I   door Redactie

Er is heel wat te doen rond de toekomst van Kevin De Bruyne. De aanvoerder van de Rode Duivels heeft bij zijn club Manchester City nog maar één jaar contract waardoor het gissen is naar zijn toekomstplannen. Een avontuur naar het Midden-Oosten lijkt daarbij een van de mogelijkheden.

Deze week kwam het gerucht naar buiten dat de 33-jarige middenvelder al een principeakkoord zou hebben met Al-Ittihad, de club waar ook collega-Rode Duivel Arthur Theate mee wordt gelinkt. Voorlopig bleef het wel maar bij een gerucht.

Toch komt de link met het Midden-Oosten niet uit de lucht vallen. De Bruyne gaf eerder al aan dat hij, mits een bod uit Azië, serieus zou nadenken over een transfer. Voor Manchester City was het toen hét teken om op zoek te gaan naar een vervanger.

TeamTalk claimt dat ze die nu gevonden hebben in de naam van Joao Neves. De negentienjarige middenvelder staat onder contract bij het Portugese Benfica en moet naar verluidt net geen 225 miljoen euro gaan opbrengen. Ook PSG en de buren uit Manchester United zijn geïnteresseerd. 

Poll: Is Neves een goede vervanger voor De Bruyne?

TAGS  I  Kevin De Bruyne  I  Manchester City  I  Joao Neves  I  Benfica

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024