Aan alles komt een einde: 'Club Brugge neemt afscheid van ervaren pion'

Aan alles komt een einde: 'Club Brugge neemt afscheid van ervaren pion'
Zondag 07 juli 2024 - 15:00   I   door Redactie

Club Brugge hoopt deze zomer afscheid te kunnen nemen van Dedryck Boyata. De centrale verdediger, die zich 31-voudig Belgisch international mag noemen, mag maandag verrassend genoeg mee op zomerstage met Club. Toch heeft hij geen toekomst meer bij de landskampioen.

Volgens Het Laatste Nieuws is het zonneklaar: Boyata moet Club deze zomer ‘absoluut’ verlaten. De 33-jarige verdediger kon nooit echt doorbreken in Brugge en moet daarom beschikken. De ex-speler van onder meer Manchester City heeft nog een contract tot 2025.

Dat contract zien ze in Brugge het liefst vroegtijdig aflopen, al moet het dan wel een geïnteresseerde ploeg weten te vinden die de ex-international definitief wil overnemen. Vooralsnog zijn er geen ploegen die belangstelling tonen en dus vond trainer Nicky Hayen er niet beter op dan Boyata mee te nemen op stage.

Zaterdag speelde de centrale verdediger nog mee in de 4-1 overwinning in de oefenwedstrijd tegen het Griekse AEK Athene. Ondanks dat hij nog eens zijn kans kreeg, wist hij ook deze keer niet te overtuigen. Een vertrek uit Brugge is nu meer dan ooit een must.

Poll: Is het tijd voor Boyata om andere oorden op te zoeken?

TAGS  I  Dedryck Boyata  I  Club Brugge

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024