Het kan niet snel genoeg gaan: 'Vincent Kompany eist volgende toptransfer van Bayern München'

Het kan niet snel genoeg gaan: 'Vincent Kompany eist volgende toptransfer van Bayern München'
Zondag 07 juli 2024 - 16:00   I   door Redactie

Vincent Kompany mag zich vanaf volgend seizoen gaan bewijzen als nieuwe coach van Bayern München. De ex-international wil daarbij bouwen een nieuwe kampioenenploeg en volgens Fabrizio Romano heeft hij alvast een eerste absolute toptransfer te pakken.

Op een video van Ben Heckner van het Duitse Sky Sport is te zien hoe Michael Olise in Duitsland is aangekomen. De 22-jarige rechtsbuiten komt over van Crystal Palace, waar hij na drie seizoenen de deur achter zich dichttrekt. Kompany zal wel stevig in de buidel moeten tasten.

De Franse jeugdinternational heeft nog een contract tot 2027 en een marktwaarde van 55 miljoen euro. Goedkoop zal de aanvaller dus allesbehalve zijn. Volgens Romano staan nu de medische testen gepland, waarna Olise een contract van vijf jaar kan gaan tekenen.

Eerder plukte Kompany ook al Hiroki Ito weg bij Stuttgart. Daar zal het echter niet bij blijven. Naast Olise en Ito staan ook Joao Palhinha en Xavi Simons helemaal bovenaan het verlanglijstje van de coach. Ook Rode Duivel Amadou Onana wordt nog steeds genoemd als mogelijke versterking.

Poll: Zal Vincent Kompany slagen als coach van Bayern München?

TAGS  I  Vincent Kompany  I  Bayern München  I  Michael Olise

maandag 15 juli 2024

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024