Opvolging verzekerd: Déze jonge Rode Duivel klopt aan de deur van de eerste ploeg

Opvolging verzekerd: Déze jonge Rode Duivel klopt aan de deur van de eerste ploeg
Zondag 07 juli 2024 - 20:00   I   door Redactie

De Rode Duivels dreigen heel wat spelers te verliezen. Recordinternational Jan Vertonghen kondigde deze week al aan dat hij het voor bekeken houdt bij de nationale ploeg. Met Axel Witsel, Romelu Lukaku en Kevin De Bruyne werden er nog drie spelers gelinkt aan een pensioen.

Daarom wordt er gekeken naar de toekomst. Bondscoach Domenico Tedesco is grote fan om de ploeg tegen de Nations League flink te verjongen. Mogelijk krijgt dan de negentienjarige Mika Godts een kans bij de eerst ploeg van België. De jonge linksbuiten doet het uitstekend bij Ajax.

Het jeugdproduct van Anderlecht en Genk mocht vorig seizoen al dertien wedstrijden meedraaien in de Eredivisie. Godts was daarin goed voor twee assists. Tot scoren kwam hij nog niet. Verwacht wordt dat hij dit seizoen helemaal doorbreekt in de Nederlandse hoofdstad.

Ajax werkte afgelopen vrijdag een oefenwedstrijd af tegen PEC Zwolle. De Amsterdammers verloren de partij dan wel met 0-1, Godts gold als een van de uitblinkers bij zijn team. Mocht hij die lijn doortrekken, ligt er misschien wel een selectie bij de Rode Duivels in het verschiet.

Poll: Verdient Mika Godts een kans bij de Rode Duivels

TAGS  I  Rode Duivels  I  Mika Godts  I  Ajax

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024