Antwerp haalt opgelucht adem "Déze sterkhouder gaat nergens heen"

Antwerp haalt opgelucht adem
Zondag 07 juli 2024 - 22:00   I   door Redactie

Antwerp vreest voor een totale leegloop. Nadat coach Mark van Bommel al afscheid nam van zijn werkgever, staan ook verschillende spelers voor een vertrek. Zo worden namen als Jurgen Ekkelenkamp, Michel-Ange Balikwisha, George Ilenikhena, Vincent Janssen en Mandela Keita gelinkt aan een transfer.

Vooral die laatste lijkt met zekerheid te vertrekken, dat weet Patrick Goots te vertellen tegenover Gazet van Antwerpen: “Op het einde van een cyclus azen veel jongens op een transfer. Naar mijn gevoel vertrekt Keita met zekerheid. Maar wat zal er gebeuren met Ekkelenkamp, Balikwisha, Ilenikhena en Janssen?”, vraagt hij zich af.

"Er komen zeker één tot twee grote uitgaande transfers aan – de namen zijn bekend – en da’s niets negatiefs”, gaat hij verder. Wel verwacht hij dat de Nederlandse spits Janssen gewoon zal blijven. Dat leidt hij af uit het seizoen dat de aanvaller achter de rug heeft:

"Als ik in het hoofd van Janssen kruip, dan denk ik dat hij toch nog een jaartje zal blijven. Zijn seizoen was minder dan in het kampioenenjaar, maar hij is wel gelukkig in Antwerpen, net als zijn vrouw Talia. Én hij verdient goed zijn boterham. Een type als Janssen zal altijd elders aan de slag kunnen, maar dan moet er boter bij de vis komen”, besluit Goots.

Poll: Doet Antwerp er goed aan om Keita te verkopen?

TAGS  I  Antwerp  I  Vincent Janssen  I  Mandela Keita

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024