Antwerp zet titelambities extra kracht bij en doet uitstekende zaak op de transfermarkt'

Antwerp zet titelambities extra kracht bij en doet uitstekende zaak op de transfermarkt'
Maandag 08 juli 2024 - 11:00   I   door Redactie

Bij Antwerp zijn er heel wat veranderingen op til. Succescoach Mark van Bommel nam er deze zomer na twee jaar afscheid en verwacht wordt dat er ook heel wat sterkhouders de deur achter zich dicht zullen trekken. Toch kende de club ook al succes aan inkomende zijde.

Zo haalde het met Tjaronn Chery en Denis Odoi al twee ervaren pionnen naar de club. Beide spelers maken op hun 36-jarige leeftijd nog een erg fraaie transfer. Odoi was vorig seizoen nog belangrijk in het behalen van de titel met Club Brugge, Chery speelde een sterke tweede seizoenshelft bij het Nederlandse NEC.

Ondanks hun 36, denkt Patrick Goots dat Antwerp er twee goede krachten bij heeft: "Hij kan de groep managen, brengt de juiste mentaliteit mee en is, door zich altijd goed te hebben verzorgd, niet versleten op zijn 36ste", vertelt hij bij Gazet van Antwerpen over ex-Bruggeling Odoi.

Ook met Chery ziet de oud-voetballer het helemaal zitten bij Antwerp: “Chery speelde een sterke tweede seizoenshelft bij NEC en is naar verluidt een echte tien. Daar zat Antwerp sinds het vertrek van Lior Refaelov toch al enkele seizoenen op te wachten", aldus Goots.

Poll: Welke transfer zal het best uitpakken bij Antwerp?

TAGS  I  Antwerp  I  Denis Odoi  I  Tjaronn Chery

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024