Vincent Kompany zwaar onder vuur: 'Bayern-fans eisen onmiddellijk actie'

Vincent Kompany zwaar onder vuur: 'Bayern-fans eisen onmiddellijk actie'
Maandag 08 juli 2024 - 14:00   I   door Redactie

Vincent Kompany wil dit seizoen Bayern München weer terug naar de top brengen. Der Rekordmeister greep afgelopen seizoen voor het eerst in elf jaar naast de Duitse landstitel, wat voor de nodige druk zorgt in München. Kompany krijgt nu slecht nieuws te verwerken.

Om opnieuw de titel te veroveren, wil Kompany met de grove borstel door de selectie gaan. Eerder legde hij Hiroki Ito en Michael Olise al vast en met Joao Palhinha staat hij dicht bij een derde toptransfer. Ook aan uitgaande zijde staat er heel wat te gebeuren.

Zo duwt de ex-Rode Duivel Matthijs de Ligt naar de uitgang. De centrale verdediger, die met Oranje nog steeds op het EK vertoeft, is als niet goed genoeg bevonden door zijn nieuwe trainer en mag dus uitkijken naar een nieuwe club, al is niet iedereen daar tevreden mee.

Zo meldt Sky Sports dat de Bayern-fans een petitie zijn begonnen om De Ligt in München te houden. Naar verluidt zouden er al 60.000 fans de petitie ondertekend hebben. Hiermee wordt duidelijk dat de keuze van Kompany, om De Ligt te laten gaan, niet bij iedereen in goede aarde valt. De Nederlander zou dicht bij een transfer naar Manchester United staan.

Poll: Heeft Matthijs de Ligt nog een plaats bij Bayern München?

maandag 15 juli 2024

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024