Transfer van Lukaku zorgt voor verbazing bij clubicoon: "Dan vind je hem toch niet goed?"

Transfer van Lukaku zorgt voor verbazing bij clubicoon:
Maandag 08 juli 2024 - 16:00   I   door Redactie

Romelu Lukaku gaat deze zomer op zoek naar een nieuwe club. De spits moet beschikken bij Chelsea omdat hij er niet zal kunnen rekenen op de nodige speelminuten. Napoli leek lange tijd op weg om de Rode Duivel binnen te halen, maar nu denkt ook AC Milan over zijn komst.

De Milanezen hebben twee opties: Lukaku of Alvaro Morata. Die laatste vertoeft momenteel met Spanje nog op het EK in Duitsland. Volgens La Gazzetta dello Sport geeft Milan de voorkeur aan de Spanjaard, gezien hij de goedkopere optie is van de twee aanvallers.

Verder stelt Arrigo Sacchi, icoon van Milan, in de Italiaanse krant de interesse in Lukaku ernstig in vraag. Eerder werd Zirkzee al gelinkt aan de club. Dat Milan nu op Lukaku mikt, begrijpt hij niet: “Als je Zirkzee ok vindt, dan vind je Lukaku toch niet goed? De twee hebben tegengestelde eigenschappen", stelt hij.

Tot slot wordt de (succesvolle) passage bij stadsrivaal Inter aangehaald. Lukaku kende bij de Italiaanse topclub een van zijn beste periodes. Hij veroverde er de landstitel en werd uitgeroepen tot speler van het jaar in de Serie A. Een overstap naar Milan zou voor vele fans een slag in het gezicht zijn.

Poll: Waar zie jij Lukaku het liefst spelen dit seizoen?

TAGS  I  Romelu Lukaku  I  AC Milan  I  Chelsea

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024