Pijnlijk: Nicky Hayen is onverbiddelijk en duwt Bruggeling per direct naar de uitgang'

Pijnlijk: Nicky Hayen is onverbiddelijk en duwt Bruggeling per direct naar de uitgang'
Maandag 08 juli 2024 - 18:00   I   door Redactie

Club Brugge maakte maandag de selectie bekend van de zomerstage. De Bruggelingen trekken voor een week naar het Nederlandse Sint-Michielsgestel waar de landskampioen haar spelers enkele pittige trainingen belooft. In de selectie zijn enkele verrassingen op te merken.

Zo ontbreekt Nick Shinton in de lijst met namen. Shinton is een 23-jarige doelman die vorig seizoen uitkwam voor Club NXT in de Challenger Pro League. Daar keepte hij in totaal 21 wedstrijden, waarin hij 36 tegengoals incasseerde en drie keer de netten schoon wist te houden.

Dat de doelman niet mee op de bus stapte richting Nederland is een veeg teken voor de jonge keeper. Wellicht kon hij vorig seizoen niet overtuigen bij Club NXT waarna zijn werkgever besliste om niet door te gaan met de doelman. Shinton heeft in principe nog één jaar contract. Shinton komt al sinds 2016 uit voor Club.

Verder ontbreken ook nog de namen van Joel Ordoñez, Ardon Jashari, Maxim De Cuyper, Michal Skoras en Andreas Skov Olsen. Zij speelden onlangs respectievelijk nog op het EK en de Copa América en krijgen daarom nog de nodige rust.

Poll: Denk jij dat Club Brugge dit seizoen opnieuw kampioen speelt?

TAGS  I  Club Brugge  I  Nick Shinton

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024