Na razendsnelle start op de transfermarkt: Opnieuw koude douche voor Club Brugge

Na razendsnelle start op de transfermarkt: Opnieuw koude douche voor Club Brugge
Dinsdag 09 juli 2024 - 08:00   I   door Redactie

Club Brugge is als een speer begonnen deze transferwindow. Met Ardon Jashari, Zaid Romero en Christos Tzolis haalde het al drie nieuwe versterkingen. Ook leek het lang op weg om Ngal’ayel Mukau aan zich te binden, maar die transfer sprong maandag op het nippertje af.

Nochtans had Club een akkoord bereikt met KV Mechelen omtrent een definitieve transfer van de negentienjarige Congolese Belg, alleen koos die in laatste instantie voor een ander avontuur, een serieuze aderlating voor de troepen van coach Nicky Hayen.

Toch blijft het hier niet bij. Zo grijpen ze in Brugge nu ook naast Mika Biereth. De Deense spits werd nadrukkelijk genoemd als vervanger voor de vertrekkende Igor Thiago, maar de 21-jarige aanvaller heeft nu gekozen voor een overstap naar het Oostenrijkse Sturm Graz, waar hij een contract tot 2028 tekende.

Nadat het eerder enkele snelle deals wist te slaan aan het begin van de zomerse transferperiode, krijgt Club nu twee keer op korte tijd een serieuze domper te verwerken. Het mislopen van Biereth maakt dat de landskampioen op zoek moet naar een nieuwe vervanger voor Thiago.

Poll: Had jij Mika Biereth graag bij Club zien spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Mika Biereth  I  Igor Thiago

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024