'Dedryck Boyata blijft bij Club Brugge'

'Dedryck Boyata blijft bij Club Brugge'
Dinsdag 09 juli 2024 - 10:00   I   door Redactie

Ondanks dat Dedryck Boyata nog één jaar contract heeft bij Club Brugge, willen ze deze zomer afscheid van hem nemen. De 31-voudig Belgisch international is overbodig en mag dus beschikken. Naar verluidt is er interesse uit Turkije, maar tonen ook enkele ploegen uit de eigen competitie belangstelling.

Boyata mag dan wel op het punt staan om Club te verlaten, toch reisde hij maandag gewoon mee af naar Nederland voor de zomerstage. De centrale verdediger kreeg van coach Nicky Hayen zelfs speelminuten in de oefenwedstrijd van afgelopen weekend tegen AEK Athene.

Het Laatste Nieuws weet dat Boyata nu interesse geniet vanuit Turkije, al geeft de krant niet mee om welke club het precies gaat. Ook maken ze gewag van belangstelling uit de eigen Jupiler Pro League, maar ook deze keer is de identiteit van de clubs niet geweten. Wel zou het gaan om twee ploegen.

Toch is het niet uitgesloten dat Boyata gewoon nog een jaartje in Brugge blijft en er zo zijn contract uitdoet, zelfs als dat betekent dat hij een volledig seizoen bij de B-kern moet meedraaien. Bij Brugge verdient hij dan ook een aardige som geld, iets wat de geïnteresseerde (Belgische) ploegen hem niet zullen kunnen bieden.

Poll: Zie jij nog een toekomst voor Boyata bij club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Dedryck Boyata

maandag 15 juli 2024

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024