Remco Evenepoel weet het zeker: "Zij worden Europees kampioen"

Remco Evenepoel weet het zeker:
Dinsdag 09 juli 2024 - 09:30   I   door Redactie

Ex-Anderlecht-speler Remco Evenepoel vertoeft momenteel in Frankrijk waar hij de Tour de France rijdt. De 24-jarige wielrenner staat momenteel knap tweede in het algemeen klassement. Ondanks zijn liefde voor de fiets, blijft hij trouwe fan van het voetbal én het EK

Eerder voorspelde de Belg nog de winnaar tussen Nederland en Turkije en nu waagde hij zich bij Sporza opnieuw aan een voorspelling. Deze keer gaf hij mee wie er volgens hem de finale zal spelen én wie die finale ook zal winnen. Sporza bezocht hem maandag op de rustdag in de Tour.

“Dat is zeker ontspanning voor mij", vertelt hij over het huidige EK voetbal. “Ik heb de wedstrijd van Nederland tegen Turkije helemaal uitgekeken." Nederland wist de partij te winnen en door te stoten naar de halve finale. Daar zal het tegen Engeland moeten knokken voor een plaats in de finale.

Volgens Evenepoel zal ook deze keer Nederland aan het langste eind trekken, al voorspelt hij dat ze net naast de titel van Europees kampioen zullen grijpen: "Ik denk dat we een finale krijgen tussen Spanje en Nederland. Spanje zal Europees kampioen worden”, aldus de wielrenner. Op 14 juli weten we of hij gelijk krijgt.

Poll: Wie wordt er Europees kampioen?

TAGS  I  Remco Evenepoel  I  EK

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024