Anderlecht heeft beslist: 'Mislukkeling wordt naar de uitgang begeleid'

Anderlecht heeft beslist: 'Mislukkeling wordt naar de uitgang begeleid'
Dinsdag 09 juli 2024 - 16:00   I   door Redactie

Anderlecht hoopt volgend seizoen opnieuw mee te doen voor de landstitel. Het is alleen nog maar de vraag of dat met Jan Vertonghen zal zijn of niet. De centrale verdediger twijfelt nog over zijn toekomst als voetballer. Voor een andere grootverdiener lijkt het alvast zeker einde verhaal te zijn.

Zo loopt vandaag de dag nog altijd Amadou Diawara rond in Brussel. De 26-jarige defensieve middenvelder kwam twee seizoenen geleden over van het Italiaanse AS Roma, maar kon in Brussel nooit echt zijn stempel drukken. Vorig seizoen kwam hij amper in de plannen voor van de Brusselaars.

In totaal speelde hij vorig seizoen slechts twaalf wedstrijden voor Anderlecht. Om het met een understatement te zeggen: de Guinees zit op een zijspoor bij de recordkampioen. Het Franstalige SudPresse weet dat Anderlecht sowieso niet meer rekent op de diensten van de 43-voudig international.

Diawara geldt als een van de grootverdieners in Brussel en doordat hij op het veld weinig of niets bijdraagt, mag hij beschikken. Onlangs werd de Guinees opgeroepen door zijn land om deel te nemen aan de Olympische Spelen. Bij Anderlecht hopen ze nu dat hij er zich in de kijker kan spelen van geïnteresseerde ploegen.

Poll: Had jij meer verwacht van Diawara bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Amadou Diawara

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024