Antwerp wrijft zich in de handen met nieuwe aanwinst: "Ik ben een strijder"

Antwerp wrijft zich in de handen met nieuwe aanwinst:
Dinsdag 09 juli 2024 - 12:30   I   door Redactie

Antwerp haalde met Denis Odoi en Tjaronn Chery twee ervaren rotten naar de ploeg. Beide spelers zijn 36 jaar, maar voelen zich nog erg fit. In een interview met Gazet van Antwerpen Vertelt Chery dat hij nog altijd heel veel ambities heeft, ondanks zijn lange carrière.

“Ik lijk 25, maar ik ben 36, ik voel me zó fit – dat zien de jongens hier ook “, vertelt hij aan de krant. De Nederlander vergelijkt zijn situatie met die van spelers als Messi en Ronaldo: “Ik ben blij dat mannen als Ronaldo (39), Modric (38) en Messi (37) eveneens lekker doorgaan. Er is níéts mooiers dan voetballen”, laat hij optekenen.

Verder vertelt de ex-speler van NEC dat hij niet naar Antwerp is gekomen om rustig uit te bollen: “Toch blijf ik gewoon mezelf. Ik ben een gifspeler, of hoe zeg je dat hier, een strijder”, belooft hij de Antwerp-fans de nodige intensiteit in zijn spel. 

Tot slot toont hij zich een echte leider: “Ook in het druk zetten maak ik veel geluid. Dat doe ik van jongs af. Zo wil ik mezelf en andere spelers beter maken. Met mijn coaching ben ik zéér aanwezig op het veld", laat hij iederen alvast weten wat te verwachten van hem.

Poll: Deed Antwerp er goed aan om ervaren spelers als Odoi en Chery naar de club te halen?

TAGS  I  Antwerp  I  Tjaronn Chery  I  Denis Odoi

maandag 15 juli 2024

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024