Gent is de wanhoop nabij: 'Vierdeklasser moet Tarik Tissoudali doen vergeten'

Gent is de wanhoop nabij: 'Vierdeklasser moet Tarik Tissoudali doen vergeten'
Dinsdag 09 juli 2024 - 13:00   I   door Redactie

Gent zoekt naar een vervanger voor Laurent Depoitre en Tarik Tissoudali. Die eerste verlengde zijn contract niet en die laatste mag bij een goed bod vertrekken, om zo budget vrij te maken voor nieuwe versterkingen. Een van die versterkingen kan wel eens Max Dean worden.

Dean is een twintigjarige centrumspits die op dit moment actief is bij MK Dons, uit de Engelse League Two, het vierde niveau in Engeland. Daar toonde hij zich al een echte doelpuntenmachine. In een totaal van 95 wedstrijden scoorde hij een fraaie 41 goals.

Ondanks dat de spits actief is in de lagere regionen van het betaald profvoetbal, zijn ze in Gent overtuigd van de kwaliteiten van de Engelsman. Indien ze hem naar de Planet Group Arena willen halen zal het wel Toulouse moeten aftroeven. De Franse club zou zelfs al een akkoord hebben.

Toulouse heeft naar verluidt een overeenkomst omtrent een definitieve overgang voor een bedrag van twee miljoen euro. Verwacht wordt dat Gent dezelfde som zal bieden om zo de transfer voor de neus van de Fransen weg te kapen. Afwachten nu of Gent aan het langste eind trekt.

Poll: Vind jij dat Gent het te ver gaat zoeken met Max Dean?

TAGS  I  Gent  I  Max Dean  I  Tarik Tissoudali  I  Laurent Depoitre  I  MK Dons

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024