Jan Vertonghen heeft groot nieuws over zijn toekomst: "Ik heb er zin in"

Jan Vertonghen heeft groot nieuws over zijn toekomst:
Dinsdag 09 juli 2024 - 19:00   I   door Redactie

Terwijl Jan Vertonghen nog geen beslissing heeft genomen over zijn toekomst bij Anderlecht, plaatste hij samen met Dries Mertens nu een filmpje waarin hij een project aankondigt. Wat de plannen precies zijn van de ex-internationals, lijkt woensdag pas bekend te worden gemaakt.

Een week na de EK-uitschakeling tegen Frankrijk en enkele dagen nadat hij een punt zette achter zijn interlandcarrière lijkt Jan Vertonghen de knop al omgedraaid te hebben. Dinsdag postte hij samen met Dries Mertens een filmpje op Instagram waarin beide heren verwijzen naar een mysterieus project genaamd Madness.

“Yo Dries, nog nieuws over ons project? Ik heb er zin in, maat!”, begint Vertonghen het filmpje van de aankondiging. “Ben net bezig aan de eerste schets van ons logo”, luidt het antwoord van Mertens, waarna hij het logo ook meteen deelt met de wereld.

Over wat het precies allemaal gaat, is nog niet duidelijk, al lijkt dat niet lang meer te zullen duren. Onderaan de video staat namelijk dat het project morgenmiddag (woensdag) om 12 uur uit te doeken gedaan wordt. “Keep an eye on your social”, is de boodschap dan ook.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dries Mertens (@driesmertens)

Poll: Betekent dit het einde van zijn carrière als voetballer?

TAGS  I  Jan Vertonghen  I  Dries Mertens

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024