'Club Brugge slikt bittere pil in aanloop naar volgend seizoen'

'Club Brugge slikt bittere pil in aanloop naar volgend seizoen'
Dinsdag 09 juli 2024 - 20:00   I   door Redactie

Club Brugge en Union maken op 20 juli uit wie er met de Supercup naar huis mag. De match, waarin de landskampioen en de bekerwinnaar van vorig seizoen tegen elkaar uitkomen, lijkt een race tegen de klok te gaan worden voor Brugge. Verschillende sterkhouders genieten nog van een vakantie.

Over tien dagen al, dan staat de Supercup op het programma, maar aan Brugse zijde zijn er nog heel wat twijfels over het feit dat enkele belangrijke pionnen de match zullen halen. Maxim De Cuyper, Joel Ordoñez, Andreas Skov Olsen, Michal Skoras en Ardon Jashari ontbreken namelijk nog op training.

De spelers van Club, dat sinds maandag zijn zomerstage afwerkt in het Nederlandse Sint-Michielsgestel, zijn allemaal op een welverdiende vakantie. Niet toevallig gaat het om de internationals die onlangs nog vertoefden op respectievelijk het EK en de Copa America.

Met het feit dat Bjorn Meijer en Kyriani Sabbe ook niet meetrainen met de groep, beide heren zijn namelijk geblesseerd, betekent dat voor trainer Nicky Hayen serieuze kopzorgen in aanloop naar het duel met Union. Club lijkt zo flink benadeeld voor de partij.

Poll: Wie wint de Supercup?

TAGS  I  Club Brugge  I  Union  I  Supercup

maandag 15 juli 2024

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024