Karl Vannieuwkerke ziet ex Caroline Vereenooghe opvallende onthulling doen: "De juiste partner"

Karl Vannieuwkerke ziet ex Caroline Vereenooghe opvallende onthulling doen:
Woensdag 10 juli 2024 - 10:15   I   door Redactie

Het Laatste Nieuws heeft een blik geworpen op Vive la Vie, de vennootschap van Caroline Vereenooghe. Die verkoopt gadgets die gelinkt zijn aan Vive le Vélo, het programma van ex-partner Karl Vannieuwkerke.

Karl heeft op papier alvast zakelijk er niets mee te maken. De twee zijn ook geen koppel meer, maar Caroline zet de zaak wel verder. Het bedrijf heeft heel wat potentieel. Zo wordt er tijdens de Tour en de uitzendingen van Vive le Vélo heel wat omzet gedraaid.

Caroline Vereenooghe mikt ook wel op een zakenpartner om het verder uit te bouwen, geeft ze toe aan Het Laatste Nieuws. "De juiste persoon/partner zou het bedrijf een mooie boost kunnen geven", klinkt het.

Vereenooghe ziet ook nog mogelijkheden op de Nederlandse markt. "Al wordt dat niet zo eenvoudig", klinkt het. "We zijn een heel Vlaams merk. Maar Nederland is nu eenmaal de regio waar de meeste fietsen per capita zijn."

"Het is ook een heel fietsgek en duidelijk koersminded volk. Want hoewel ze een gelijkaardig tv-programma hebben, ‘Avondetappe’, halen we met ‘Vive le Vélo’ toch altijd 150.000 ook kijkers uit Nederland.”

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024