Fans zijn er meer dan ooit klaar voor: Abonnementenverkoop verloopt erg goed bij ASV Geel

Fans zijn er meer dan ooit klaar voor: Abonnementenverkoop verloopt erg goed bij ASV Geel
Dinsdag 09 juli 2024 - 19:30   I   door Redactie

ASV Geel kondigde een tijdje geleden aan dat het de abonnementsprijzen zou verlagen. Voor 100 euro, minder dan 7 euro per wedstrijd, kan je een abonnement kopen bij Geel.

Het is een opmerkelijke zet van de club, aangezien Geel ook sportief ambitieus is. Het geld zal dus niet in prijsverhogingen voor supporters gezocht worden.

Intussen is de abonnementenverkoop begonnen in Geel, en duidelijk met succes. De club laat weten dat die beter loopt dan de afgelopen jaren. De hoge verwachtingen voor het nieuwe seizoen in combinatie met de prijsverlagingen zorgen duidelijk voor enthousiasme onder de fans.

Er kunnen nog steeds abonnementen aangevraagd worden via deze link. Het kan ook op volgende data aan het secretariaat van ASV Geel: Vrijdag 12/7, maandag 15/7, vrijdag 19/7 en maandag 22/7, telkens tussen 18 en 20 uur.

Geel begint overigens volgende week aan de trainingen. Op 24 juli volgt er een eerste oefenwedstrijd op het veld van derdeprovincialer Sint-Dimpna. Een week later trekt de Kempense club naar Zandhoven.

Poll: Ga jij ook een match van Geel meepikken in het komende seizoen?

TAGS  I  ASV Geel

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024