Transferbom uit eigen competitie: 'Ex-speler van Anderlecht tekent bij stadsrivaal Union'

Transferbom uit eigen competitie: 'Ex-speler van Anderlecht tekent bij stadsrivaal Union'
Woensdag 10 juli 2024 - 09:00   I   door Redactie

Union is naarstig op zoek naar een vervanger voor Loïc Lapoussin. De Frans-Malagassisch voetballer komt niet meer in de plannen voor bij de Brusselse club, dat hem deze week zelfs in de B-kern zette. Lapoussin zou namelijk azen op een transfer naar het buitenland.

Zodoende moesten ze bij Union een opvolger vinden. Die hebben ze nu gevonden in de vorm van Anouar Ait El Hadj, dat meldt Het Nieuwsblad. De 22-jarige aanvallende middenvelder komt over van KRC Genk, waar hij anderhalf seizoen aan de slag was.

Dat El Hadj terugkeert naar Brussel hoeft niet als een verrassing te komen. De speler zelff is afkomstig van Molenbeek en genoot bovendien sinds 2012 zijn opleiding bij Anderlecht. Bij de recordkampioen wist de middenvelder ook door te breken, al kon hij er die lijn niet doortrekken.

Na een avontuur bij Genk mag hij het nu dus gaan proberen bij Union. De jonge Belg kwam vorig jaar in 27 wedstrijden in actie voor de Limburgers. Daarin scoorde hij vijf doelpunten, maar wist hij geen assist te geven. Bij Union hoopt hij zijn carrière opnieuw leven in te blazen.

Poll: Een goede transfer voor Union?

TAGS  I  Genk  I  Union  I  Anouar Ait El Hadj

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024