Hallucinant: 'Club Brugge haalt versterking uit Nederlandse vierde klasse'

Hallucinant: 'Club Brugge haalt versterking uit Nederlandse vierde klasse'
Woensdag 10 juli 2024 - 10:00   I   door Redactie

Club Brugge vertoeft momenteel in het Nederlandse Sint-Michielsgestel, waar het de zomerstage afwerkt. Ondanks dat de focus volledig ligt op de stage, is Club ook bezig met de selectie te versterken. Ook in de staf kijkt het daar naar interessante opties.

BN/De Stem, een regionaal nieuwsmedium uit Breda, meldt dat de Bruggelingen de technische staf gaan vervolledigen met Marco Verbeek. Een opvallend bericht gezien het feit dat de Nederlander tot op heden actief was als hoofdcoach van vierdeklasser VV Baronie.

Op de website van de amateurclub lijkt het nieuws bevestigd te worden: ‘De oefenmeester uit Culemborg kreeg van een topclub uit de Belgische hoogste klasse een aanbieding om daar als assistent-trainer aan de slag te gaan’, zo staat er te lezen.

Verbeek zelf vertelt welke rol hij zal bekleden in Brugge: "Ik word assistent-coach en verantwoordelijk voor de dode spelsituaties. Dat laatste deed ik bij Almere City ook al”, laat hij weten. Wellicht sluit de Nederlander deze weel nog aan op stage bij Brugge.

Poll: Doet Club dit seizoen weer mee voor de landstitel?

TAGS  I  Club Brugge  I  Marco Verbeek

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024