Geweldige opsteker voor Thorsten Fink en KRC Genk met oog op volgend seizoen

Geweldige opsteker voor Thorsten Fink en KRC Genk met oog op volgend seizoen
Woensdag 10 juli 2024 - 09:30   I   door Redactie

Genk moet het in het begin van het seizoen doen zonder Marokkaans internationals Zakaria El Ouahdi en Bilal El Khannouss. Beide spelers zijn door hun land opgeroepen om deel te nemen aan de Olympische Spelen, een serieuze aderlating voor Genk-coach Thorsten Fink.

Tegenover het Belang van Limburg heeft een van de toekomstig Olympiërs zich nu uitgelaten over zijn toekomst in Limburg. El Ouahdi speelde een sterk seizoenseinde waarin hij vooral in de Play-Offs een erg goede indruk naliet. Dat zorgde voor de nodige buitenlandse interesse.

Zo wordt hij in verband gebracht met een overstap naar Benfica en Porto, maar tegenover HBvL laat hij weten niet te denken aan een transfer: “Daar ben ik nu niet mee bezig, mijn focus ligt momenteel op Genk en vanaf volgende week op de Olympische Spelen”, zegt hij.

De rechtervleugelverdediger heeft het dan ook erg naar zijn zin in Limburg: “Wat er daarna komt, zullen we wel zien. Ik zit sowieso heel goed in Genk”, aldus de international. Het Olympisch voetbaltoernooi begint op 24 juli. 

Poll: Wie zal Genk het hardst missen?

TAGS  I  Genk  I  Zakaria El Ouahdi  I  Bilal El Khannouss

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024