Anderlecht slaat eindelijk eerste transferslag: "Ik wil international worden"

Anderlecht slaat eindelijk eerste transferslag:
Woensdag 10 juli 2024 - 12:00   I   door Redactie

Anderlecht kondigde dinsdag aan dat het jeugdspeler Robbie Ure langer aan zich bindt. De twintigjarige Schot tekende een contract tot en met 2027. De deal getuigt van groot vertrouwen vanuit het bestuur van Anderlecht voor de jonge spits. Zelf is hij alvast razend ambitieus.

"Mijn doelstellingen voor volgend seizoen? Zo hard mogelijk pushen”, vertelt hij bij de officiële kanalen van paars-wit. “Ik wil meer wedstrijden spelen en mezelf elke dag blijven ontwikkelen. Verder steekt hij zijn dromen niet onder stoelen of banken:

“Ik wil ook mijn eerste doelpunt voor het eerste elftal van Anderlecht maken", toont hij zijn ambities. “Mijn droom is om Champions League te spelen en international van mijn land te worden. "Om dat te bereiken, kijkt hij zijn ogen uit op training en spiegelt hij zich aan een speler in het bijzonder.

"Dolberg inspireert me. Ik zie hem elke dag bezig op training en hij haalt zo'n hoog niveau. Zijn aanname en afwerking zijn dodelijk. Ik praat met hem na de wedstrijden. Ik vraag hem wat er moeilijk was en hoe hij die problemen oplost. Ik probeer zo dicht mogelijk bij hem te raken”, aldus Ure.

Poll: Waar heeft Anderlecht deze zomer het meest versterking nodig?

TAGS  I  Anderlecht  I  Kasper Dolberg  I  Robbie Ure

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024