Antwerp weet hoe het opnieuw mee kan doen voor de titel: "Dát is de formule"

Antwerp weet hoe het opnieuw mee kan doen voor de titel:
Woensdag 10 juli 2024 - 12:30   I   door Redactie

Antwerp haalde deze zomer twee ervaren pionnen naar de club. Met Denis Odoi en Tjaronn Chery wist het twee spelers van 36 jaar te halen. Tegenover Het Laatste Nieuws laat de nieuwe trainer van Antwerp, Jonas De Roeck, zich nu positief uit over de twee aanwinsten.

“Ze integreren zich goed in de groep", vertelt de trainer. "Ze hebben voetballend vermogen én het vermogen om de groep mee te sturen. Ze nemen de leiding. Dat is belangrijk.” De Roeck ziet dan ook dat de twee ervaren krachten van cruciale waarde kunnen zijn op én naast het veld:

“Elke groep heeft leiderschap nodig om te kunnen presteren. Wij proberen daar dit jaar een goeie balans in te vinden. Als we daar in slagen, mét de nodige kwaliteit, dan is dat een formule om je doelstellingen te kunnen halen”, aldus de hoofdtrainer.

Naast Odoi en Chery loopt er nog een ouderdomsdeken rond op Den Bosuil: Toby Alderweireld (35). Samen met de twee aanwinsten moet hij het team opnieuw naar de prijzen loodsen. “Ze hebben niet voor niets al die jaren op een hoog niveau gespeeld”, klinkt het dan ook.

 

Poll: Doet Antwerp er goed aan om zoveel ervaren krachten in de ploeg te hebben?

TAGS  I  Antwerp  I  Tjaronn Chery  I  Denis Odoi  I  Toby Alderweireld  I  Jonas De Roeck

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024