'Blitztransfer voor Philip Zinckernagel'

'Blitztransfer voor Philip Zinckernagel'
Woensdag 10 juli 2024 - 13:00   I   door Redactie

Philip Zinckernagel werd met de nodige adelbrieven ontvangen bij Club Brugge. De Deen kwam vorige zomer definitief over van Olympiakos, maar echt overtuigen deed hij nog niet. Nochtans waren de verwachtingen erg hoog voor de 29-jarige linksbuiten.

“Te goed voor de Belgische competitie”, klonk het bij SudPresse. “Een meerwaardespeler”, beschreef Het Nieuwsblad hem. “Als Ronny Deila erin slaagt hem in te passen, is dit een geslaagde transfer”, vertelde Franky van der Elst. Eén jaar later klinkt het nu heel wat negatiever over de Deen.

Ondanks een sterke start in Brugge, slaagde Zinckernagel er niet in om die lijn door te trekken. Hij bleef nog wel voldoende kansen krijgen van Ronny Deila en later Nicky Hayen, maar dat vertrouwen wist hij niet meteen te belonen. Nu lijkt hij alweer te mogen vertrekken.

Er is namelijk interesse vanuit zijn thuisland Denemarken. Met name Bodo/Glimt wil de aanvaller maar al te graag vastleggen. Naar verluidt wil Club ook meewerken aan een transfer, mits er een goed bod komt voor de speler. Zinckernagel heeft een marktwaarde van vier miljoen euro.

Poll: Moet Zinckernagel nog een kans krijgen bij Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Philip Zinckernagel

maandag 15 juli 2024

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024