Janevski reageert na aanstelling als trainer bij Waasland-Beveren

Janevski reageert na aanstelling als trainer bij Waasland-Beveren
Dinsdag 08 november 2016 - 14:18   I  

Vandaag werd Cedomir Janevski voorgesteld als nieuwe trainer van Waasland-Beveren en leidde hij al meteen zijn eerste training. Nadien gaf hij een korte reactie.

"Het is nog te vroeg voor mijn eerste bevindingen", zei Janevski bij Sporza. "Het was een recuperatietraining, dus we deden het rustig aan. Ik ken de groep nog niet honderd procent, want ik heb enkel de laatste twee wedstrijden gezien. Het is een jonge groep met veel individueel potentieel, maar dat moeten we nu omzetten in een ploeg. Op training was de sfeer alvast goed. Ik zag gemotiveerde spelers en hopelijk blijft dat ook zo de komende dagen."

Voorzitter Dirk Huyck is alvast in de wolken. "Janevski past perfect in ons profiel: een trainer met maturiteit en ervaring, die het gewoon is om met jongeren te werken in een moeilijke situatie. Hij heeft al bewezen dat hij tactisch sterk is en spreekt ook de drie landstalen. We willen nu eerst punten pakken om in rustig vaarwater te komen. Onze doelstellingen zijn niet veranderd: we willen een sterke thuisreputatie opbouwen en een goede bekercampagne neerzetten. Allemaal nog haalbaar."

Bob Peeters was een andere kandidaat om Stijn Vreven op te volgen. "Maar de manier waarop hij is vertrokken, heeft wonden geslagen bij de raad van bestuur en die waren nog te diep voor een nieuwe samenwerking", zegt Huyck. "Het lag nog te gevoelig, ook al heeft Bob spijt van hoe hij het toen heeft aangepakt."

TAGS  I  Cedomir Janevski  I   Waasland-Beveren

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024