AA Gent gaat opnieuw recordtransfer realiseren

AA Gent gaat opnieuw recordtransfer realiseren
Woensdag 16 mei 2018 - 13:58   I  

AA Gent focust zich de komende dagen nog op het behalen van de vierde plaats in play-off 1, maar daarna begint het échte werk voor voorzitter Ivan De Witte en manager Michel Louwagie. Zij willen de huidige kern versterken, maar tegelijkertijd zijn er ook enkele sterkhouders die op een vertrek azen.

Eén van de spelers die in het tussenseizoen sowieso vertrekt bij Gent, is Lovre Kalinic. De doelman heeft andermaal een sterk seizoen achter de rug en hield zijn ploeg meer dan één keer overeind. Zonder een goede Kalinic zouden De Buffalo's het veel en veel moeilijker gehad hebben. De Kroaat droomt van een stap hogerop - liefst van al wil hij naar de Premier League. Kalinic heeft ook geen tijd meer te verliezen, want begin april vierde hij reeds zijn 28ste verjaardag.

Bij Gent zijn ze hun doelman dankbaar voor het voorbije anderhalve seizoen en zijn ze bereid om mee te werken aan een uitgaande transfer. Dat het opnieuw een recordtransfer wordt voor De Witte en Louwagie, staat nu al vast. Gent wil immers 10 à 15 miljoen euro opstrijken bij het vertrek van Kalinic. Gent betaalde 1,5 jaar geleden nog iets meer dan 3 miljoen euro voor de goalie, die nu op het verlanglijstje van Engelse clubs als West Ham United, Everton en Aston Villa staat.

Bij welke club Kalinic uiteindelijk zal belanden, zal veel te maken hebben met het WK in Rusland. Kalinic hoopt zich daar in de kijker te spelen en op die manier een toptransfer af te dwingen.

Poll: Is Kalinic 10 à 15 miljoen euro waard?

TAGS  I  Kalinic  I  AA Gent

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024