'AA Gent laat oog vallen op Belgische revelatie uit Jupiler Pro League'

'AA Gent laat oog vallen op Belgische revelatie uit Jupiler Pro League'
Dinsdag 15 mei 2018 - 17:00   I  

Het seizoen in de Jupiler Pro League loopt op zijn laatste benen en dat wil zeggen dat heel wat clubs ook al bezig zijn met de voorbereiding op volgend. Zowat iedere Belgische topclub is momenteel op zoek naar goede spelers die in ons land werden opgeleid. Vanaf volgend seizoen moeten er immers acht in plaats van zes in België opgeleide spelers op het wedstrijdblad staan en dus zijn zulke spelers dezer dagen érg gewild.

Volgens de Franstalige krant L'Avenir is het mede door die nieuwe regel goed mogelijk dat Moeskroen één van zijn beloftevolle spelers kwijtspeelt. De 21-jarige Benjamin Van Durmen knokte zich dit seizoen in de ploeg bij Les Hurlus en liet een goede indruk na. Dat centrale middenvelder talent heeft, is ook AA Gent opgevallen.

De Buffalo's zouden hun oog op Van Durmen laten vallen hebben en het is niet uitgesloten dat ze straks actie ondernemen. Het jeugdproduct van Moeskroen geniet overigens ook interesse van buur KV Kortrijk. In januari speelde Moeskroen met Aristote Nkaka (naar KV Oostende, nvdr.) al een andere getalenteerde middenvelder kwijt.

Poll: Kan Van Durmen mee bij een Belgische topclub?

TAGS  I  Van Durmen  I  Moeskroen  I  AA Gent  I  KV Kortrijk  I  Club Brugge  I  Standard  I  RC Genk  I  Anderlecht

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024