AA Gent (met twee gezichten) tankt vertrouwen voor topper in Anderlecht

Zaterdag 03 november 2018 - 22:20   I

AA Gent heeft zich zaterdagavond herpakt na de nederlaag tegen Moeskroen van eerder deze week. In de eigen Ghelamco Arena kwam Gent in de eerste helft nog op achterstand, maar na rust zette de ploeg van Jess Thorup orde op zaken.

In de eerste helft legde Gent nauwelijks of niets op de mat. Kortrijk had geen moeite om gelijke tred te houden met de thuisploeg. Meer zelfs: De Kerels kregen de beste kansen en op slag van rust maakte goaltjesdief Stojanovic er zelfs 0-1 van.

Na rust zetten De Buffalo's orde op zaken. Na de inbreng van Verstraete lukt alles plots. De middenvelder tekende bij de gelijkmaker van Yaremchuk voor de assist en dat was voor Gent hét sein om door te duwen.

Limbombe met Panenka, Yaremchuk met zijn tweede

Op strafschop maakte Limbombe er met een Panenka 2-1 van en in de absolute slotfase legde Yaremchuk met zijn tweede van de avond de 3-1-eindstand vast. Volgende week gaat AA Gent op bezoek bij Anderlecht.