AA Gent zal verrassend toch géén erehaag vormen voor Club Brugge

AA Gent zal verrassend toch géén erehaag vormen voor Club Brugge
Vrijdag 18 mei 2018 - 14:53   I  

Zondag om 18u staat de ‘Slag van Vlaanderen’ op het programma. Landskampioen Club Brugge speelt thuis tegen AA Gent. Eerst zou er sprake zijn geweest dat Gent een erehaag zou vormen, maar dat is dus niet het geval.

Via een persbericht laat AA Gent wel weten dat er wel bloemen voorzien zullen worden. “In onderling overleg met Club Brugge is beslist dat KAA Gent zijn respect voor het behalen van de titel zondag aanstaande ook op het terrein zal kenbaar maken; voor de aftrap van de wedstrijd Club Brugge-KAA Gent zullen de voorzitter van KAA Gent, Ivan De Witte, en de kapitein van de ploeg bloemen overhandigen aan de voorzitter van Club Brugge en aan de kapitein van Club Brugge.”

Geen erehaag dus voor de kersverse landskampioen. “In onderling overleg geven beide clubs er ook de voorkeur aan geen erehaag te vormen om de wedstrijd in optimale omstandigheden te laten starten”, zo klinkt het bij AA Gent. Gent strijdt nog volop mee voor de Europese plaatsen. Bij Club Brugge zou Timmy Simons in de basis starten.

Poll: Moet AA Gent een erehaag vormen voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024