AA Gent zet Mannaert een hak en haalt toptarget van Club Brugge binnen

AA Gent zet Mannaert een hak en haalt toptarget van Club Brugge binnen
Woensdag 09 januari 2019 - 10:03   I   door Redactie

Het is AA Gent menens om er na de winterstop opnieuw écht te staan. De Buffalo's willen zich verzekeren van een plaats in play-off 1 en daar - als het even kan - nog een rol van betekenis spelen.

Om hun ambities kracht bij te zetten haalden Ivan De Witte en Michel Louwagie al Thomas Kaminski en Alexander Sorloth naar de Ghelamco Arena. Die laatste was overigens ook nadrukkelijk in beeld bij Club Brugge.

"Half december kreeg ik te horen dat AA Gent me graag wou hebben", vertelt Sorloth in Het Laatste Nieuws. "Het was trouwens niet de enige Belgische interesse, want ook Club Brugge had belangstelling. Maar eerlijk: toen ik van Gent hoorde, dacht ik aan geen andere club meer."

Thorup

Dat hij opnieuw met Jess Thorup kan samenwerken - in het verleden ook zijn trainer bij FC Midtjylland - gaf de doorslag voor Sorloth. "Ik wist dat ik hier weer onder Jess Thorup zou werken, ik wist welk voetbal Gent wou spelen: offensief, met veel goals en met de ambitie om de top van het klassement te bestormen. Dat bevalt me."

Poll: Gaat Sorloth potten breken in de Belgische competitie?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Crystal Palace

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024