'AA Gent ziet JPL-uitblinker door de vingers glippen'

'AA Gent ziet JPL-uitblinker door de vingers glippen'
Zondag 10 juni 2018 - 08:01   I  

Bij KAA Gent zitten ze momenteel gevangen tussen twee vuren. Voorzitter Ivan De Witte en CEO Michel Louwagie zijn niet van plan om deze zomer veel transfers te realiseren, maar beide heren zijn zich er wel van bewust dat ze binnenkort een nieuwe doelman nodig hebben. Eén probleem: toptarget Thomas Kaminski dreigt door de Gentse vingers te glippen.

Bij Gent zijn ze er zeker van: als eerste doelman Lovre Kalinic binnen afzienbare tijd vertrekt naar een grotere competitie, moet Thomas Kaminski zijn vervanger worden. De Belgische doelman van 25 is al twee jaar titularis bij KV Kortrijk en doet het daar goed.

Gevangen tussen twee vuren

Kaminski staat open voor een transfer naar de Ghelamco Arena, maar Gent zit momenteel gevangen tussen twee vuren. Het moet wellicht nog even afwachten vooraleer het Kalinic kan verkopen, en pas dan zullen De Buffalo's actie ondernemen om Kaminski weg te halen bij Kortrijk.

Ondertussen groeit de interesse in Kaminski. De goalie staat ondertussen op het verlanglijstje van het Franse Strasbourg, dat naarstig op zoek is naar een nieuwe nummer 1. Bij Gent zien ze hun gewenste doelman dan ook stilaan door de vingers glippen...

Poll: Moet Gent meteen voor Kaminski gaan?

TAGS  I  AA Gent  I  KV Kortrijk  I  Kaminski

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024