'Abdoulay Diaby maakt zich op voor absolute toptransfer'

'Abdoulay Diaby maakt zich op voor absolute toptransfer'
Vrijdag 18 mei 2018 - 09:35   I  

Club Brugge pakte afgelopen weekend de vijftiende landstitel in zijn bestaan, maar al het succes heeft ook een negatief effect. Zo zijn de basisspelers van de kersverse landskampioen wel érg in trek op de Europese markt. Na Anthony Limbombe, Stefano Denswil en Abdoulay Diaby trekt nu ook Marvelous Nakamba steeds meer aandacht naar zich toe.

Goed nieuws voor de spelers van Club die zich nog in de kijker willen spelen dit weekend, want volgens Het Laatste Nieuws zullen er heel wat scouts in de tribune zitten. Anthony Limbombe speelt niet, want hij sukkelt nog steeds met een blessure. Abdoulay Diaby geraakt misschien wel voldoende fit om zich in de kijker te spelen en mag zo dus dromen van een toptransfer.

'Bij een topwedstrijd horen een pak scouts en dat zal zondag niet anders zijn. Zo sturen diverse Europese topclubs en subtoppers opnieuw een mannetje naar Jan Breydel en doen de Denswils en Diaby's van blauw-zwart er goed aan om nog eens te flitsen aan de vooravond van een voor hen ongetwijfeld spannende transferzomer.'

Veel vraagtekens

Het seizoen is nog niet gedaan, maar er beweegt nu al vrij veel op Jan Breydel. Diaby wordt al een tijdje in verband gebracht met een transfer en heeft zelf ook al aangegeven dat hij wil vertrekken. Hetzelfde geldt trouwens voor Stefano Denswil. Vincent Mannaert zal lessen hebben getrokken na de vorige titel. Toen probeerde hij de kern voornamelijk samen te houden en kwamen er amper versterkingen bij. Deze keer kiest Club Brugge wellicht voor een andere aanpak.

Poll: Verdient Diaby een mooie transfer?

TAGS  I  Club Brugge  I  Diaby

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024