Absolute toptransfer: Genk troeft Barcelona én Man City af

Absolute toptransfer: Genk troeft Barcelona én Man City af
Donderdag 11 juli 2019 - 16:49   I   door Redactie

KRC Genk toonde zich tot dusver al vrij actief op de transfermarkt. De Belgische landskampioen haalde met Benjamin Nygren en Theo Bongonda al twee serieuze aanwinsten binnen, maar de transferhonger is nog niet gestild.

Volgens Roemeense media is Genk van plan om de jackpot te betalen voor Ianis Hagi. De smaakmaker van Viitorul geniet ook interesse van Standard en Anderlecht, maar nu zou het dus Genk zijn dat gaat doordrukken voor de aanvallende middenvelder.

Roemeense bronnen melden dat Genk niemand minder dan Mogi Bayat heeft ingeschakeld om de transfer af te ronden. De beruchte zaakwaarnemer reisde al naar Roemenië af om te onderhandelen met een delegatie van Viitorul. Hagi zou 10 miljoen euro moeten kosten.

Update 8/7 - 17:30

Genk ligt nu écht in poleposition om Hagi aan te trekken. Anderlecht heeft zich teruggetrokken omdat het met Samir Nasri en Michel Vlap al twee aanvallende middenvelders aan zich wist te binden.

Hagi geniet ook interesse van andere buitenlandse clubs, maar zou wel te vinden zijn om zijn carrière verder te zetten bij Genk. De Belgische landskampioen zou om en bij de 10 miljoen euro betalen voor Hagi. Een bedrag dat door middel van bonussen nog verder kan oplopen.

Update 11/07 16:49

Racing Genk gaat zich versterken met Hagi. Dat bevestigt Het NIeuwsblad. De 20-jarige middenvelder ids onderweg naar België en legt morgen de medische en fysieke testen af. Genk troeft zo onder meer Barcelona en Manchester City af.

Poll: Is Hagi dit bedrag waard?

TAGS  I  KRC Genk  I  Viitorul  I  Standard  I  Anderlecht

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024