'Adrien Trebel heeft laatste match voor Anderlecht gespeeld'

'Adrien Trebel heeft laatste match voor Anderlecht gespeeld'
Zaterdag 10 november 2018 - 14:02   I  

Adrien Trebel is dit seizoen één van de weinige lichtpunten bij RSC Anderlecht. Met of zonder de aanvoerder, het scheelt een slok op de borrel voor de ploeg van Hein Vanhaezebrouck. Toch zal paars-wit het de komende maanden zonder Trebel moeten doen.

Het Laatste Nieuws meldt dat Trebel komende dinsdag onder het mes gaat en bijgevolg in 2018 niet meer in actie zal komen. Voorbije donderdag tegen Fenerbahçe of zondagnamiddag tegen AA Gent: één van beide matchen wordt de laatste van het jaar voor Trebel.

Trebel sukkelt al een hele poos met de buikspieren. De ene dag voelt hij geen hinder en kan hij gewoon spelen, de andere dag neemt de pijn zo hard toe dat zelfs trainen niet lukt. Ook tegen Fenerbahçe had de Fransman opnieuw last, waardoor hij zijn gebruikelijke niveau niet wist te halen.

Drie weken of drie maanden out?

Hoe lang Trebel precies out zal zijn, is niet duidelijk. De dokters die Trebel gaan behandelen maken zich sterk dat de speler na drie weken opnieuw zal kunnen trainen. Andere dokters spreken dan weer van een inactiviteit van zes tot twaalf weken.

Trebel zelf is voorzichtiger: hij zou zich tijdens de winterstage in Spanje willen klaarstomen voor het laatste deel van de reguliere competitie en de play-offs.

 

Poll: Is het de beste oplossing om zo snel mogelijk te opereren?

TAGS  I  Anderlecht

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024