Adrien Trebel waarschuwt Rode Duivels: "Ze zijn wakker geschoten"

Adrien Trebel waarschuwt Rode Duivels:
Dinsdag 10 juli 2018 - 16:40   I  

In de Belgische competitie spelen heel wat Franse voetballers. Zij zullen ongetwijfeld met een gemengd gevoel naar de wedstrijd kijken van vanavond, al klopt het hart natuurlijk nog het meest voor het eigen land. Het wordt hoe dan ook een dubbeltje op zijn kant.

Volgens Adrien Trebel, Franse middenvelder van Anderlecht, wordt het een gesloten wedstrijd. Hij waarschuwt de Belgen ook nog, want hij ziet dat de Fransen na een zwakke start, na de poules wel zijn wakker geschoten. De Rode Duivels nemen het dus op tegen het Frankrijk van tegen Argentinië en Uruguay.

"Ik denk dat het een gesloten wedstrijd wordt tussen twee mooie ploegen. De Rode Duivels beschikken wel over hun gouden generatie en ze hebben heel veel kwaliteiten. Maar we zitten wel met een Franse ploeg die helemaal wakker geworden zijn na de poulefase. Daarom vermoed ik dat het een gesloten wedstrijd wordt.

"Zal ook blij zijn als België wint"

Zijn hart klopt voor Frankrijk, maar als halve Belg zou Trebel ook blij zijn met een Belgische overwinning vanavond. "Mijn hart klopt natuurlijk voor Frankrijk, maar ik speel al drie jaar en half in België. Ik voel me hier heel goed, dus als België wint vanavond zal ik ook tevreden zijn."

Poll: Verwacht jij een gesloten wedstrijd?

TAGS  I  Trebel  I  Anderlecht  I  WK  I  Rode Duivels

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024