Advocaat bespreekt dubieuze rol Pro League: "Geen tekening bijmaken"

Advocaat bespreekt dubieuze rol Pro League:
Vrijdag 12 oktober 2018 - 07:43   I  

Het schandaal rond matchfixing en witwaspraktijken heeft de voetbalwereld en ook buitenstaanders met verstomming geslagen. Naast mensen van het bestuur van verschillende clubs zijn ook makelaars en zelf scheidsrechters betrokken.Dimitri Dedecker, clubadvocaat van Cercle Brugge en KV Oostende, laat zich ook uit over de dubieuze rol van de Jupiler Pro League.

Dedecker laat in Het Laatste Nieuws weten dat hij bitter weinig verwacht van de Jupiler Pro League, om in te grijpen. De reden daarvoor volgen de advocaat is dat er zelf dubieuze personen de leiding hebben. Hij laat zich vooral kritisch uit over Pierre François, die de leiding heeft bij de Jupiler Pro League.

"De Jupiler Pro League wordt geleid door Pierre François  Die werkte bij Standard onder Luciano D'Onofrio - moet ik daar een tekening bij maken? - zat vervolgens bij White Star, waar van alles mis mee was, dan bij het failliete Bergen. En uitgerekend hij spreekt over imagoschade voor het Belgisch voetbal",laat Dedecker weten aan Het Laatste Nieuws.

TAGS  I  Cercle Brugge  I  KV Oostende

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024