'Alweer een groot mysterie rond blessure Kompany'

'Alweer een groot mysterie rond blessure Kompany'
Vrijdag 12 januari 2018 - 14:46   I  

Vincent Kompany lijkt stilaan fit genoeg te zijn om te spelen, maar dat hebben we wel al vaker gehoord. Dit weekend staat dé topper tussen Liverpool en Manchester City op het programma en volgens Guardiola zal die topper zonder Kompany gespeeld worden.

Het grote vraagteken blijft vooral wat er nu net aan de hand is met Kompany. Een exacte blessure kunnen ze bij de Rode Duivel blijkbaar niet vaststellen en dat is toch een zeer vreemde vaststelling. 

Kompany speelde dit seizoen nog maar 676 minuten in de Premier League. In andere competities kwam hij niet eens in actie (lees zat hij door een blessure niet in de selectie). Van de 22 gespeelde wedstrijden in de Premier League speelde hij er maar 9 mee. In totaal kon Kompany dit seizoen 10 selecties achter zijn naam zetten, maar tegen West Ham kreeg hij geen minuten.

Ook dit weekend kan Kompany dus niet meespelen. Het is ook nog maar de vraag of Guardiola hem nog lang in de ploeg zal blijven droppen. Het geduld van de Spanjaard raakt ook stilaan op.

Poll: Kan Kompany dit hoge niveau fysiek nog aan?

TAGS  I  Guardiola  I   Kompany  I   Manchester City

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024