'Anderlecht en Coucke krijgen de drie punten cadeau van KV Oostende'

'Anderlecht en Coucke krijgen de drie punten cadeau van KV Oostende'
Vrijdag 15 maart 2019 - 07:14   I   door Redactie

Komend weekend staat de allerlaatste speeldag van de reguliere competitie op het programma. Er wordt in een onderling duel tussen STVV en AA Gent nog beslist over de laatste deelnemer aan play-off 1. Verder trekt RSC Anderlecht bijvoorbeeld naar KV Oostende.

Her en der klonk het al dat Anderlecht en Marc Coucke - ex-voorzitter van KVO - de drie punten cadeau zouden krijgen aan Zee. Niets is echter minder waar, zo weet Het Nieuwsblad.

Volledige week vakantie

"KV Oostende-Anderlecht wordt zondag een speciale match. Marc Coucke keert terug naar zijn ­ex-club en sommigen verwachten dat Anderlecht met het oog op de titelstrijd de punten cadeau zal krijgen omdat KVO ergens nog schatplichtig is aan Coucke. Dat idee wil de kustploeg nu counteren", schrijft de krant.

"Een dubbele winstpremie zit er niet in, maar als Oostende minstens een punt pakt tegen RSCA, dan krijgen de spelers nadien een hele week vrij en kunnen ze voor Play-off 2 nog op vakantie met hun vriendin. Verliezen ze, dan is er maandag, dinsdag en woensdag gewoon training."

Eindelijk topper winnen

“Dat lijkt me een goeie motivatie”, legt interim-coach Hugo Broos uit. “Het is ook niet speciaal omdat het tegen Marc Coucke is. We willen eindelijk eens punten pakken tegen een topper.”

Poll: Kan Oostende winnen?

TAGS  I  KV Oostende  I  Anderlecht  I  sport  I  voetbal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024