'Anderlecht gaat samenwerken met Man City dankzij Kompany'

'Anderlecht gaat samenwerken met Man City dankzij Kompany'
Donderdag 06 december 2018 - 20:02   I   door Redactie

Dat Vincent Kompany (nog) geen zin heeft om terug te keren naar Anderlecht, is puur te wijten aan het feit dat hij veel te ambitieus is om een paar stappen achteruit te zetten. Maar Kompany blijft zich wel stevig vastklampen aan Brussel, nog steeds 'zijn' stad. Volgens Sport/Voetbalmagazine moeten we er niet van schrikken dat Anderlecht en City elkaar ooit zullen vinden via Kompany.

"Niemand hoeft verbaasd op te kijken mocht er ooit een synergie ontstaan tussen Manchester City en Anderlecht", dat meldt Sport/Voetbalmagazine. "Met de internationale richting die de nieuwe general director Michael Verschueren uit wil gaan, is het maar een kwestie van tijd voor Anderlecht en Kompany elkaar onderweg tegenkomen."

"En dan maakt het niet veel uit of de Cityspeler over het Kanaal of aan de ander kant van de Atlantische Oceaan aan de slag gaat. Kompany begon jaren geleden al met de voorbereiding van zijn voetbalpensioen. Alsof het voetballerbestaan slechts een kleine opstap is naar iets veel groters."

Poll: Denk je dat Anderlecht en Manchester City zouden kunnen samenwerken met behulp van Kompany?

TAGS  I  Anderlecht  I  Manchester City

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024