Anderlecht is gewaarschuwd, AA Gent vindt extra motivatie

Anderlecht is gewaarschuwd, AA Gent vindt extra motivatie
Zondag 13 mei 2018 - 09:37   I  

Hein Vanhaezebrouck keert terug in Gent. De coach verliet de club om vervolgens aan de slag te gaan bij paars-wit. Eerder vertelde Vanhaezebrouck al dat veel fans nog verwijten naar het hoofd slingeren. Volgens AA Gent-coach Yves Vanderhaeghe zorgt het alleen maar voor een extra motivatie.

“In de eerste plaats weten we wat wij moeten doen om onze Europese ambities te realiseren”, zegt Vanderhaeghe tegen Het Nieuwsblad. “Misschien is de terugkeer van Hein voor de spelers nog een extraatje, maar ik denk dat we vooral in die partij in Anderlecht al een mooie prestatie hebben geleverd."

“Sowieso blijft dit een match met prestige, tegen de trainer die hier succesvol is geweest en met wie ik ook een verleden deel. Maar Hein en ik gaan daar allebei heel nuchter mee om.”

Vertrek Vanhaezebrouck bij Gent

Vanhaezebrouck zelf vertelt ook over zijn vertrek bij AA Gent. "Uiteindelijk linkt men mijn vertrek in Gent altijd aan Anderlecht, maar zo is het niet gegaan. Die mogelijkheid heeft zich pas aangeboden toen ik al afscheid had genomen van Gent.”

“Ik heb toen zelfs samen met mijn familie overwogen om een sabbatjaar of een half sabbatjaar in te lassen. Maar uiteindelijk hebben we dan toch beslist om bij Anderlecht aan de slag te gaan en hier enkele jaren te blijven.”

Poll: Wie wint de wedstrijd AA Gent-Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Vanhaezebrouck  I  Vanderhaeghe

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024