Anderlecht kan zwaar in de problemen komen door transfer van Hanni

Anderlecht kan zwaar in de problemen komen door transfer van Hanni
Vrijdag 12 oktober 2018 - 20:00   I  

RSC Anderlecht verkocht Sofiane Hanni aan het begin van 2018 aan Spartak Moskou. Een transfer waarbij spelersmakelaar Mogi Bayat optrad als tussenpersoon. En blijkbaar zou de transfer van Hanni niet echt zuiver zijn…

“Al járen zeg ik dat er zich abnormale zaken voordoen in het wereldje”, vertelt makelaar Jacques Lichtenstein in een gesprek met La Dernière Heure. “Ik heb al meermaals aangegeven dat er rare dingen gebeuren op de Belgische markt. Er was echter nauwelijks iemand die wilde luisteren of erover durfde te praten.”

De makelaar haalt ook uit naar het oude bestuur van Anderlecht, waar Mogi Bayat een graag gezien man was. “Bayat heeft bij iedere club zijn mensen. Hij rondde soms zelfs transfers af zonder dat de spelers medisch gekeurd werden. De speurders zouden ook de transfer van Sofiane Hanni naar Spartak Moskou eens grondig moeten ontleden”, besluit Lichtenstein.

Problemen

Als blijkt dat er iets niet koosjer gebeurde bij de transfer van Hanni, kan het zijn dat Anderlecht alsnog in de problemen komt. Dat zal het verdere vervolg van het onderzoek uitwijzen.

TAGS  I  Anderlecht

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024